Paas workshopje

Alvast een klein paasworkshopje omdat de zon zo lekker schijnt. Je kunt dit schattige paasmandje net zo groot of klein maken als je wilt, door een kleiner of groter mandje te gebruiken. Deze versie is ongeveer 1: 12 . Wat je nodig hebt : 1 mini mandje/ een witte pompoen , iets groter dan het mandje/ 1 klein pompoentje voor de kop/ 1 mini pompoen voor het staartje/ stukje wit vilt/ 2 zwarte kraaltjes voor de ogen/ 1 roze kraaltje voor de neus/ blusher/ zijden lintje/ bunca draad/ decoratie mos .
Ik heb eerst het mandje versierd met mos omdat dat nog wel eens groen wil afgeven bij het lijmen met Tacky Glue. Maak je handen goed schoon!. De bloemetjes zijn gemaakt van uitgerafeld bunca draad. Lijm daarna de pompoen voor het lijfje in het mandje. Het staat extra leuk als de pompoen boven het mandje uitsteekt. Lijm evt. iets onder in het mandje om dat effect te krijgen.
Knip 2 oortjes uit het vilt en breng wat blusher aan in het midden van elk oor. Lijm de oortjes, oogjes en de neus op het hoofje. Lijm het hoofdje vast op de grote popmpoen. Lijm de mini pompoen aan het lijfje voor het staartje. Maak ook een klein strikje voor het konijntje.
Twee konijntjes kan ook. Ik heb een grotere pompoen gebruikt omdat er geen 2 in het mandje pasten. Twee hoofdjes maken, natuurijk en de staartjes weglaten.
ik heb ook nog een versie gemaakt met kuikentjes. Ook hier weer i grote pompoen in het mandje gelijmd. Daana een aantal hoofdjes gemaakt van gele mnini pompoentjes. De oogjes zijn no hole beads en ik heb de snaveltjes geknipt uit roze papier.
Ik hoop dat jullie al in de voorjaarsstemming komen !

Comments

  1. Wat een schattig ๐Ÿ‡ en zo simpel aan het materiaal wat we nodig hebben hiervoor
    Dank je wel๐Ÿ‡

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts